El-kompaniet Svenska AB grundades året 1989. El-kompaniet är ett medelstort installationsföretag med 20 anställda och vi är certifierade inom ISO 9001 – ISO 14001 – OHSAS 18001. Vi inriktar oss mot företag och Brf, då vi utför allt från service och underhållsarbeten till om- och nybyggnationer. De vanligaste typer av installationer som vi genomför är bl a kraft, nätverk, fiber, tele, belysning, säkerhet, KNX och kameraövervakning.

El-kompaniet kombinerar det medelstora företagets resurser med det lilla företagets flexibilitet och engagerande personal. Vi på El-kompaniet är behöriga både inom hög- och lågspänning samt har certifikat för allt arbete vi utför. El-kompaniet har som målsättning att skapa långsiktiga relationer och leverera arbete i tid med hög kvalitet.
Kontakta oss gärna för mera information.

Allmänt om Kungalängan

El-kompaniet kommer att följa aktuell ombyggnad av Kungalängan som ägs och förvaltas av Jernhusen. El-kompaniet har fullt ansvar för allt elarbete inom Kungalängan. Vår projektsida om Kungalängan kommer vi att publicera bilder efterhand som projektet löper på…

I våra ögon är Kungalängan en av Malmös bäst bevarade skatter. Här trängs historisk byggnadskonst med modern ytplanering. Utöver 1100 m2 nybyggda lokalytor inrymmer flygeln en kunglig väntsal från 1876. Kungalängan är en plats med mycket energi. Varje dag besöker 50 000 människor stationsbyggnaden. För att fånga deras uppmärksamhet söker vi nu attraktiva hyresgäster med höga ambitioner. Under 2013 slår vi upp portarna.

Varmt välkommen till ett sällsynt centralt handelsstråk med historisk glans. Källa: Jernhusen


 

Projektbilder Kungalängan 2013

Här kommer våra första bilder från ombyggnaden av Kungalängan. Vi har vår egen hov fotograf Andreas Karlsson på plats, där han kommer att följa upp kommande projekt med löpande bilder. Andreas jobbar som ledande el-montör för El-kompaniet på Kungalängan.

Klicka på bilderna för att se dem större och bläddra med piltangenterna!


Överst på sidan

Projektbilder Kungalängan 2014

Projektbilder under pågående projekt och månad för renoveringen av Kungalängan.

Klicka på bilderna för att se dem större och bläddra med piltangenterna!
Överst på sidan